magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Heart of Hollywood Tour met Elvis’ jumpsuit
 
De originele letter 'H' van het bekende Hollywood Sign gaat vijf jaar op tournee, en de eerste stop is The O2 in Londen. Het verplaatsen van het 95-ton wegende bord verlaat de eerste keer de Verenigde Staten en maakt gedurende vijf jaar een tournee langs 60 steden. In 1978 werden de originele Hollywood-letters gerepareerd, waarbij donateurs een bedrag van 250.000 dollar bijeenbrachten om de kapotte letters te vervangen. Één van de letters is nu in Engeland te bezichtigen.

Overdag kun je de Heart of Hollywood Tour bekijken, met een galerij met kunstwerken van Bill Mack (die iedereen heeft geschilderd van Audrey Hepburn tot Marlon Brando) en een tentoonstelling van ongelooflijke memorabilia, waaronder items die worden gedragen door het bed van Marilyn Monroe, een hoed van Michael Jackson en een jumpsuit uit 1972 van Elvis Presley. De organisatie liet ElvisMatters enkele dagen geleden al weten dat de gouden ring waarmee in de media publiciteit wordt gemaakt niet deel zal uitmaken van de expo.

‘s Avonds kun je genieten van de Hollywood Nights Show, waarbij het' H'-teken wordt verlicht met een projectieshow met iconische momenten uit de gouden eeuw van Hollywood. Terwijl de projectieshow je verbluft en verblindt, zullen muzikaal-theaterartiesten een chique gechoreografeerd eerbetoon brengen aan enkele van de meest geliefde musicals van Hollywood.

De Heart of Hollywood Tour loopt van 21 juni tot 17 juli in de Londense O2.
 
 
Gepubliceerd: 16 juni 2018, 17:26
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Summer Festival