magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Kinepolis werkt samen met ElvisMatters voor ‘68 Comeback Special
 
Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Elvis de bekende ‘68 Comeback Special opnam voor NBC-TV. Anno 2018 wordt dit gevierd met een nieuw boek door de maker van de Special, Steve Binder. Maar ook op Elvis’ sterfdag wordt in Memphis tijdens Elvis Week 2018 een speciale vertoning van de tv-special gehouden waarbij Binder ook aanwezig zal zijn. Overigens worden in Amerika op die avond alleen al in meer dan 300 bioscopen dezelfde special vertoond.

Omdat de tv-special een belangrijke stap was in Elvis’ zangcarrière na de talrijke films, en omdat niet elke fan in de mogelijkheid is in Memphis te vertoeven tijdens Elvis Week, wilden we de thuisblijvers ongeveer dezelfde sfeer laten beleven.

De grote bioscoopgroep Kinepolis ging met ElvisMatters in zee, en het resultaat is te zien op 16 augustus in elf bioscopen van de groep in België. Ook in Nederland kan je de special bekijken in de Kinepolis-zalen.

Om 19.45u wordt de speciale editie van de ‘68 Comeback Special vertoond en kaarten zijn te koop via Kinepolis. Allen daarheen!
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 13 juli 2018, 21:11
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny