magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Gratis verzending bij ShopElvisMatters
 
Duizenden klanten maken inmiddels gebruik om hun Elvis-producten te kopen bij online webshop ShopElvisMatters! En wat het allermooiste is: vanaf 65 euro is port en verzending geheel gratis! En natuurlijk zijn er nog de spaarpunten. En nieuw zijn de uiterst scherpe aanbiedingen die onze klanten krijgen aangeboden bij het afrekenen in onze shop!

De webshop www.shopElvisMatters.com is al enkele jaren de drukst bezochte online shop van Europa voor Elvis-producten. Met klanten tot ver buiten de lands- en Europese grenzen (tot Japan, Amerika en Zuid-Afrika toe) blijft het shopteam steeds alles doen om de producten het snelste aan de kopers te bezorgen, en dat met een razendsnelle levering (besteld en betaald voor 22u is dezelfde dag verzonden!) en een oerdegelijke verpakking. Bovendien staat het shopteam ter beschikking in het Nederlands, Frans, Engels en Duits!

De onlineshop is overzichtelijk, rustgevend en volledig. Bovendien is de shop geoptimaliseerd voor gebruik op desktop computer, laptop en tablet. Waar je ook bent op kantoor, thuis, in de trein of op hotel bestellen kan vanop elk online toestel, 24 uur op 24.

Maar laten we even kijken naar de inhoud, en de 10 grootste troeven:

1. Verlanglijstje

Laat ons weten welke producten je graag op een later tijdstip bestelt. Klik ze aan, zodat de wenslijst al je wensen bijhoudt. Geen aankoopverplichting, wl een geheugensteuntje. Al garandeert een wens-product uiteraard niet dat het steeds beschikbaar zal zijn. Eenmaal uitverkocht, is het uiteraard uitverkocht.

2. Bestelgeschiedenis

Handig voor wie precies wil weten welke producten je op welke dag besteld hebt. Het gedetailleerde overzicht biedt je ook alle informatie over tijdstip en plaats van verpakking, verzending n levering. Wanneer had ik ook weer die CD besteld, en op welk ogenblik werd die thuis afgeleverd? En klik en je kent het antwoord.

3. Track & Trace

Niet alleen kan je via je eigen account het bestel- en leveringsoverzicht terugvinden, elke bestelling wordt voortaan automatisch gevolgd door een email met je volg-code. Aan de hand daarvan kan je online steeds checken waar je bestelling zich op dat ogenblik bevindt, en wanneer de levering verwacht wordt.

4. Pre-order

Wil je een nieuwe release zeker in je collectie hebben! Maak dan nu gebruik van de pre-order in onze shop. Producten die op latere datum uitgebracht worden, daar kan je nu al jouw exemplaar van bestellen. Regelmatig komt het voor dat producten in beperkte oplage worden uitgegeven. Mis dus geen enkele uitgave door in pre-order te bestellen!

5. Voorraadstatus

Heel wat nieuwe Elvis-producten zijn maar in beperkte oplage leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Ultimate Elvis-boekenset, of speciale persingen. Met handige kleurcodes kan je op de nieuwe shop zien of je je moet haasten, of niet.

6. Nieuwsbrieven

Hiermee blazen we de regelmatige shop-mailings nieuw leven in. Helemaal gratis en absoluut niet verplicht, maar wie de shopbrief voortaan op regelmatige basis wil ontvangen, hoeft bij de bestelling maar een kruisje aan te vinken. Uitschrijven kan uiteraard op eenvoudige wijze.

7. Schermlijst

Voortaan is er ook de mogelijkheid om bij elke rubriek aan te geven of je 25, 50 of meteen alle artikelen wil zien op n pagina. Die optie is uiteraard voor iedereen persoonlijk, en hangt af van hoe je zelf het aanbod wil bekijken.

8. Filteropties

Wil je een cadeautje kopen tot maximaal 25 euro? Wil je uit alle rubrieken (puzzels, speelgoed, boeken, CDs, DVDs, ) enkel het thema Gospel filteren? Het is voortaan een fluitje van een cent.

9. Spaarsysteem

ElvisMatters biedt als enige het spaarsysteem met de punten per besteed bedrag. ElvisMatters biedt als ENIGE deze service aan. Een ideale manier om je collectie geruisloos n kosteloos uit te breiden.

10. GRATIS VERZENDING

Klanten die een bestelling willen laten bezorgen in Belgi en/of Nederland en/of Duitsland, hoeven zich vanaf 65 euro geen zorgen meer te maken over de verzendkosten. Woon je in Nederland, Duitsland of Belgi en bestel je voor 65 euro of meer? Dan vallen de portkosten helemaal weg! ElvisMatters Service heet dat!
 
 ShopElvisMatters: bezoek jouw favoriete Elvis-shop!  
 
Gepubliceerd: 15 september 2018, 18:25
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Raised On Rock