magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 EXCLUSIEF: Elvis’ huis in Beverly Hills
 
ElvisMatters reisde in augustus met twaalf reizigers naar Los Angeles voor een daguitstap in deze boeiende filmstad, bekend van Hollywood, de sterren op Hollywood Boulevard, Santa Monica Beach, en de luxueuze huizen in Beverly Hills. Ook Elvis woonde in enkele huizen in deze buurt.

Het huis aan 1174 N. Hillcrest Road is nooit geopend voor publiek. ElvisMatters kon door de goede contacten de deelnemers van de reis een unieke verrassing bezorgen: een exclusief bezoek aan dit schitterende huis bovenaan de heuvels van Beverly Hills, met uniek uitzicht op Los Angeles en de oceaan.

Elvis woonde op verschillende plaatsen in Los Angeles en Beverly Hills, maar een van de bekendste plekken is ongetwijfeld het huis gelegen in de exclusieve Trousdale Estates-buurt aan 1174 N. Hillcrest Road in Beverly Hills. In de loop der jaren is het huis verschillende keren van eigenaar veranderd en er was zelfs ooit het idee om het huis te slopen. Het huis werd op 14 december 2012 voor 9,8 miljoen dollar verkocht aan Hard Rock Café-oprichter Peter Morton. In maart 2014 werd het pand verkocht voor 14,5 miljoen dollar. Sinds enkele jaren staat het pand te koop voor bijna dertig miljoen dollar. Voor die prijs heb je dan ook een uitzonderlijk huis met een subliem uitzicht op de stad Los Angeles.

Het huis ligt op een rustige locatie aan het einde van de straat. Het telt op dit moment vijf badkamers en drie slaapkamers, een zwembad, een garage voor vier wagens, en een gastenverblijf.

Perfect huis

In 1967 kocht Elvis het prachtige Franse Regency-huis met spectaculair panoramisch uitzicht op...(lees meer in ELVIS-magazine 62).

Het nieuwste ELVIS-magazine nummer 62 kwam uit op 1 september. Nog geen lid? Via de link ben je in enkele seconden al lid van ElvisMatters!
 
 WORD LID  
 
Gepubliceerd: 16 september 2018, 09:11
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Jeroen Vanderschoot
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Paradise, Hawaiian Style