magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Pre-sale ElvisClassics Meets Bouke 2019
 
Een podium gevuld met bijna 80 topmuzikanten die de muziek van Elvis brengen, een uitverkochte zaal, en een geweldige sfeer in het publiek dit waren de ingrediŽnten van ElvisClassics 2018.

Op zaterdag 20 april 2019 kan je terecht in Schouwburg Rex te Mol (B) voor editie 2019 van ElvisClassics Meets Bouke. Bouke zal op deze bijzondere avond worden bijgestaan door het uit 75 topmuzikanten bestaande Harmonieorkest Mol-Rauw o.l.v. Alex Steurs. Voeg daarbij nog eens Boukeís eigen ijzersterke ritme-sectie en backing vocals en je hebt ruim TACHTIG (!) muzikanten samen op het podium.

Dirigent Alex Steurs zal zijn orkest tot in de puntjes voorbereiden om deze Elvis-avond te laten ontpoppen tot een ware ode aan de King. Bouke zal de zaal van de eerste tot de laatste minuut meenemen op een muzikale reis langs alle grote hits van Elvis, maar ook de vergeten pareltjes zullen die avond op het programma staan. Een show die je niet mag missen! Bestel snel je kaarten voor het te laat is. De reguliere ticketverkoop voor deze show start op maandag 7 januari 2019 om 10.00 uur.

Als lid van ELVISMATTERS en BOUKEíS FANCLUB. heb je uiteraard een streepje voor.

Wij geven je dan ook graag de mogelijkheid om jouw tickets te bestellen voordat de algemene verkoop van start gaat. Reserveer je tickets in onze speciale voorverkoop.

De voorverkoop voor leden van ElvisMatters en Boukeís Fanclub start op ZONDAG 6 JANUARI 2019 om 10.00 uur via een speciale link die de leden ontvangen via mail.
 
 
Gepubliceerd: 05 januari 2019, 06:46
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 1