magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 The Best of '68 Comeback Special
 
Elvis Presley's The Best Of The '68 Comeback Special is een nieuw begeleidend-album voor "Elvis All-Star Tribute," NBC's aankomende met sterren bezaaide speciale viering van Elvis' onvergetelijke tv-special uit 1968. Een ideale set voor doorwinterde én nieuwe fans van Elvis, Elvis Presley's "The Best of the '68 Comeback Special", bestaat uit de Elvis-opnames en -uitvoeringen die de hedendaagse artiesten inspireerden en toont bovendien een nieuwe versie van het legendarische afsluitnummer "If I Can Dream," zoals gehoord in de nieuwe special - met Elvis 'originele vocalen naast nieuwe uitvoeringen van Carrie Underwood, Shawn Mendes, Post Malone, Darius Rucker en Blake Shelton. Het album bevat 15 Elvis-uitvoeringen van de "stand-up" en "sit-down" -shows gefilmd voor de uitzending van '68, plus drie originele studio-opnames om nummers te vertegenwoordigen die in de nieuwe special verschijnen.

De originele special, opgenomen tijdens verschillende sessies in juni 1968, liet Elvis de nummers zien die hem het meest toe deden, in zijn eerste live-optreden sinds 1961. Toen het uitgezonden werd op 3 december 1968, was de special het best bekeken televisieprogramma van de week , bracht Elvis weer waar hij thuishoort : aan de top van de populaire muziek. De special is in 2018 opnieuw uitgebracht in het 5CD / 2 Blu-ray Disc-Box-set '68 Comeback Special: 50th Anniversary Edition.

NBC's nieuwe twee uur durende special zal een eerbetoon zijn aan de '68 Comeback Special van Elvis Presley, waarbij de iconische nacht wordt gereconstrueerd met muziekuitvoeringen, een showcase van zeldzame opnames en interviews met Pricilla Presley en Steve Binder, de regisseur van de originele special, plus een speciaal uiterlijk van Lisa Marie Presley.

"Elvis All-Star Tribute" wordt geproduceerd door Ken Ehrlich voor AEG Ehrlich Ventures, LLC. Deze CD, Elvis Presley’s The Best Of The ’68 Comeback Special bevat dus enkel onderstaande soundtrack, en niet de TV-Special op DVD. De release is gepland voor eind volgende week. Te koop via ShopElvisMatters.
 
 Bestel de cd in pre-order!  
 
Gepubliceerd: 07 februari 2019, 08:37
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Now