magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Winterreis 19-20: Vroegboekkorting!
 
Op woensdag 8 januari 2020 zal het exact 85 jaar geleden zijn dat Elvis Aaron Presley werd geboren in een houten tweekamerhuisje aan Old Saltillo Road in Tupelo. Over heel de wereld zal die heuglijke dag gevierd worden, net zoals fans uit heel de wereld naar Graceland zullen afzakken. Vier Oudjaar in Las Vegas met het schitterende vuurwerk en/of woon Elvis Birthday Celebration Week in Memphis bij! Wij bieden je drie topsuggesties aan. Lees even mee, en maak je keuze! Reserveer voor 30 april jouw plaats, en geniet van de vroegboekkorting!

1. MEMPHIS BIRTHDAY WEEK + TUPELO

Dé place to be om Elvis’ verjaardag te vieren, is uiteraard Memphis. Elvis Presley Enterprises werkt nu al aan een indrukwekkend programma vol shows, voorstellingen en herdenkingen. Heel de stad staat tijdens ‘Elvis Birthday Week’ in het teken van Elvis’ 85ste verjaardag. Bovendien biedt zo’n winterreis het voordeel om Graceland in kerstsfeer te zien: een unieke, onvergetelijke ervaring.

Onze groep logeert in een prachtig viersterren hotel en trekt uiteraard ook naar de geboorteplaats van Elvis: het kleine huisje in Tupelo, in de staat Mississippi.

Tijdens deze reis laten we je kennismaken met alle facetten van deze muziekstad. Op het programma ondermeer de Sun Studio, Graceland (met z’n musea, auto’s, vliegtuigen, Elvis-shops…), Forest Hill, enz. Verder: Beale Street, de bluescafés, de Mississippi-boottochtjes, de unieke skyline, onovertreffelijke barbecuerestaurants… héérlijk!

Datum: van 3 januari tot en met 10 januari 2020



2. LAS VEGAS + MEMPHIS BIRTHDAY WEEK + TUPELO

Hét paradepaardje voor wie naar Amerika trekt. Ontdek met ElvisMatters de glitter en glamour van de City of Sin, het aards paradijs voor wie houdt van dagen zonder nachten, en nachten zonder dagen. Casino’s in de allergrootste pracht en praal, hotels die nergens hun weerga vinden, prachtige shows in de stad die Elvis zélf op de kaart zette. Met honderden uitverkochte concerten in het Hilton Hotel, was en ís dit de echte Elvis-stad, waar zijn stempel nooit meer verdwijnt. Een topbestemming voor wie zich wil laten overdonderen door het machtige Amerika.

Bovendien vieren we in Las Vegas ook Oudjaar – en nergens anders ter wereld wordt dat zo feestelijk, zo uitbundig, zo glamoureus gevierd als op deze plek. Nooit eerder zal je op zo’n manier Oud en Nieuw gevierd hebben.

Uiteraard staan ook heel wat uitstappen op de agenda, zodat je een perfect beeld krijgt van Las Vegas, de tweede thuis van Elvis, en van andere wereldsterren. Op 3 januari reist de groep dan door naar Memphis, waar we aansluiten bij de festiviteiten rond Elvis’ 85ste verjaardag (zie puntje 1).

Datum: van 29 december 2019 tot en met 10 januari 2020



INFO/PRIJZEN:

Bestel voor 30 april 2019 en ontvang een VROEGBOEKKORTING van 50 euro per persoon!

jeroen@elvismatters.com (B)

michel@elvismatters.com (NL)
 
 
Gepubliceerd: 24 april 2019, 07:24
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Let Yourself Go!