magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Sammy Shore overleden op 92-jarige leeftijd
 
Sammy Shore, die de openingsshow voor o.m. Elvis Presley opende in Las Vegas, stierf zaterdagochtend in Las Vegas op 92-jarige leeftijd. In 1972 richtte Shore de Comedy Store in Hollywood op. Shore laat zijn vrouw, Suzanne Dennie Shore, en zijn drie kinderen: Scott, Peter, Pauly, achter evenals twee kleinkinderen: Lola en Caleb. Shore's dochter, Sandi, stierf in 2018.

Zijn zoon Scott liet ons weten dat er plannen zijn voor een begrafenis in Los Angeles. Bijkomende plannen voor een service ter ere van Shore zijn in bespreking.

Sammy Shore, een fervent hondenliefhebber, is beroemd voor zijn drie honden: JJ, Tallulah en Matty. Hij leidde de jaarlijkse "Funny Bones" dog-rescue liefdadigheidshows in Las Vegas.

Shore's carrière als een stand-up begon in de Catskills, toen hij en collega-comedy-icoon Shecky Greene werden gecombineerd als een comedy-team.

Shore was een populair persoon in Las Vegas, die de openingshows verzorgde voor zulke headliners als Tony Orlando, Barbra Streisand, Tony Bennett, Sammy Davis Jr., Tom Jones, Ann-Margret, Connie Stevens, Bobby Darin en Glen Campbell. Rip Sammy!

Foto: Elvis, Lynn Anderson en Sammy Shore
 
 
Gepubliceerd: 19 mei 2019, 14:10
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Sings Guitar Man