magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis in Paris NU LEVERBAAR
 
De jubileumeditie van het boek dat het bezoek van Elvis aan Parijs in 1959 in de kijker zet is vanaf nu leverbaar. De release door de Franse Elvis My Happiness-fanclub in samenwerking met LMLR is een 60-jarig jubileumeditie van het boek "Elvis Paris". Nog voor levering is dit boek al een echter verkoop topper. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar, bestel deze dan vandaag nog. Het boek is in deze vorm in een eenmalig en beperkte oplage uitgegeven. Op is hier ook echt op!

De eerste editie van het boek werd in 1999 gepubliceerd, bij de 40ste verjaardag van het eerste bezoek van Elvis Presley aan Parijs. Het boek werd in 2007 bijgewerkt op verzoek van het Prince de Galles-hotel, waar Elvis te gast was. Het hotel gaf dit boek aan zijn klanten.

Deze nieuwe editie is een luxe-editie met meer dan 400 foto's en memorabilia, waaronder nieuw ontdekte documenten en getuigenissen. De Engelse tekst vertelt over de bezoeken van Elvis Presley. Het wordt geleverd met een 10 inch 8-track LP, een cd met 20 tracks met alternatieve takes (van de albums "King Creole" en "Elvis 'Gold Records, volume 2"), het interview dat Elvis Presley in Parijs deed en een reproductie van een foto voor het hotel Prince de Galles. Te koop via ShopElvisMatters.
 
 BESTEL NU: Elvis in Paris  
 
Gepubliceerd: 08 juni 2019, 14:58
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - An American Trilogy