magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis-fan en nog geen lid?
 
ElvisMatters werd in 2003 opgericht en kent sindsdien een indrukwekkende geschiedenis en vele concerten die voor het eerst plaatsvonden: denk aan de reunie met de volledige TCB Band, de ElvisClassics-concerten, de Europese tournee met The Original Cast, en ook voor het eerst te gast bij een fanclub: Elvis' laatste vriendin en verloofde Ginger Alden!

Dit betekent vooral dat ELVIS PRESLEY nog lang niet vergeten is. Zoveel schoonheid in muziek, zoveel talent in ťťn man, en zoveel charisma in een mens mag niet vergeten worden! Zovele honderden mensen bewijzen nog elke dag dat de erfenis van Elvis uniek is, door zich aan te sluiten bij een erkende en officiŽle fanclub.

Nog geen lid? Grijp dan nu je kans en word lid van de ElvisMatters-familie. Prachtige magazines, regelmatige nieuwsbrieven, een webshop om 'u' tegen te zeggen met aantrekkelijke prijzen en als enige fanclub GRATIS VERZENDING voor orders boven de 65 euro (naar Nederland, BelgiŽ en Duitsland), concerten, en onvergetelijke reizen naar Memphis, Las Vegas en Hawaii. Hieronder vind je een rechtstreekse link naar het aanmeldingsformulier:
 
 WORD NU LID VAN ELVISMATTERS!  
 
Gepubliceerd: 01 juni 2020, 19:40
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Wild In The Country