magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Enige Elvis-shop met GRATIS VERZENDING!
 
Tienduizenden klanten maken inmiddels gebruik om hun Elvis-producten te kopen bij online webshop ShopElvisMatters! En wat het allermooiste is: vanaf 65 euro is port en verzending geheel GRATIS naar België, Duitsland en Nederland! En natuurlijk zijn er nog de spaarpunten. Denk eraan om regelmatig je spaarpunten in te ruilen!

De webshop www.shopelvismatters.com is al enkele jaren de drukst bezochte online shop van Europa voor Elvis-producten. Met klanten tot ver buiten de lands- en Europese grenzen (tot Japan, Amerika en Zuid-Afrika toe) blijft het shopteam steeds alles doen om de producten het snelste aan de kopers te bezorgen, en dat met een razendsnelle levering (besteld en betaald voor 22u is dezelfde dag verzonden!) en een oerdegelijke verpakking. Bovendien staat het shopteam ter beschikking in het Nederlands, Frans, Engels en Duits!

De onlineshop is overzichtelijk, rustgevend en volledig. Bovendien is de shop geoptimaliseerd voor gebruik op desktop computer, laptop en tablet. Waar je ook bent – op kantoor, thuis, in de trein of op hotel – bestellen kan vanop elk online toestel, 24 uur op 24.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 14 juni 2020, 22:23
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in L.A.