magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Jan Rot: Ik word niet meer beter
 
De bekende Nederlandse artiest Jan Rot, en ook Elvis-fan en lid van ElvisMatters, deelde vandaag een verschrikkelijk bericht via 'social media'. We publiceren hieronder integraal Jan zijn bericht, en wensen hem enorm veel sterkte toe.

Lieve vrienden,

het valt mij zwaar jullie te moeten vertellen wat wij deze week te horen hebben gekregen: ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie, een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom. Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk, ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld (foto David Woltinghe/ Oosterwijtwerd), al kregen sommige liedjes nieuwe lading.

Ik blijf optreden tot ik erbij neerval, hoop in september gewoon lekker te beginnen aan OK.Boomer en intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.

En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. 'Het beste moet nog komen,' zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.

Ik hou jullie op de hoogte en vertrouw op wat de legendarische Joop Visser mailde: 'Ik wens je nog een mooie tijd...'
 
 
Gepubliceerd: 31 juli 2021, 20:17
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in L.A.