magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 TCB World Cruise 2023
 
Van 27 mei tot en met 3 juni 2023 vindt de TCB World Cruise (with original musicians and friends from ELVIS) plaats. Het vertrek is in Trieste (Italië) en gaat via o.a. Ancona, Dubrovnik, Bari, Corfu en Kotor terug naar Trieste.

Een reis van een week naar de mooiste plekjes van de Middellandse Zee. Dat zijn de ingrediënten van de TCB Cruise, een cruise die op onnavolgbare wijze de grootste entertainer aller tijden eert. Wanneer de MSC Splendida op 27 mei 2023 de haven van Trieste verlaat, begint een droom en een reis door de tijd voor de passagiers. Nooit eerder waren er meer vrienden en muzikanten van Elvis Presley samen op één schip. Op deze cruise krijgen fans van over de hele wereld de kans om heel wat vrienden en muzikanten van Elvis te ontmoeten.

De TCB Cruise brengt de muzikanten samen die in de jaren 60 met Elvis in de studio werkten en in de jaren 70 toerden. Met: Van het Stamps Quartet – “Gospel Music Hall of Fame”-lid en Elvis-baszanger Larry Strickland, de legendarische Holladay Sisters samen met Donna Rhodes, die vanaf 1969 de grootste hits van de koning begeleidde, Elvis' pianist en arrangeur Glenn D. Hardin , Nashville-superdrummer Paul Leim en zanger Dennis Jale. Elvis' nicht Donna Presley zal vertellen over haar tijd op Graceland, en Donna Tutt, de weduwe van de legendarische Elvis-drummer Ronnie Tutt, zal aanwezig zijn en veel verhalen en anekdotes zal vertellen uit haar toerleven met Elvis en Ronnie.

De grootste sensatie aan boord is echter Linda Thompson. De oude Elvis-liefde wordt vergezeld door haar broer, een goede Elvis-vriend en bodyguard, Sam Thompson. Op de TCB Cruise zal Linda nu voor het eerst – samen met Louise Thompson – vertellen over wat waarschijnlijk de spannendste, maar ook de meest bizarre tijd van haar leven is. Het programma bestaat uit twee concerten, meet & greets, handtekeningensessies, fotosessies, talkshows, Elvis' disco, filmvoorstellingen, en nog meer.

Info: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 16 juni 2022, 13:17
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in L.A.