magazine_cover
© 2007-2015 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Kerstconcert op vier locaties
 
Vandaag is het de eerste dag van de maand. En wie december zegt, heeft het automatisch over Kerstmis en de daarbijhorende muziek. ElvisMatters organiseert dit jaar kerstconcerten op vier verschillende locaties: twee in Nederland, één in België én voor de eerste keer één in Duitsland!

Met een ongezien hoge score, zag zanger Bouke Scholten zich nu bijna een jaar geleden bekroond tot absolute winnaar van het populaire TV-programma ‘The Winner Takes It All’ op SBS6. Nederland stemde massaal voor deze jongen uit Emmen, wiens stem als twee druppels water lijkt op die van Elvis.

Bouke begon eerder al aan een indrukwekkend parcours langs theaterzalen in Nederland, België en Duitsland. Maar ook Amerika riep hem, zodat Bouke als enige Europeaan ooit kon zingen op Graceland, het landgoed van zijn held en idool, Elvis Presley. Zelfs de originele band van the King trok met hem op tournee. Elvis-dirigent Joe Guercio werkte meerdere keren met Bouke en zei; “Bouke is phenomenal. He’s the Man!”, en pianist/arrangeur Glen Hardin kreeg de Nederlandse zanger zover dat hij met hem een CD opnam in Nashville.

En nu pakt Bouke uit met een avondvullende kerstshow die je meeneemt langs de grootste kerst-songs ooit, tot vergeten pareltjes van Elvis, maar ook van Mud, Chris Rea en andere kerst-iconen. Voor deze show wordt Bouke begeleid door zijn 6-koppige live band, z’n eigen kerstkoor, violen én danseressen.

Deze kerstshow is te zien in Bredene (België), Duisburg (Duitsland), Stadskanaal en in Veldhoven (Nederland). Bouke is in het zuiden van Nederland al een aantal jaren een vaste gast met Kerstmis. De kerstshow is daar al ruim weken voor het concert uitverkocht.

Wees er dit jaar ook bij en bestel snel je kaarten!
 
 Tickets kerstshows Bouke en ElvisMatters Band  
 
Gepubliceerd: 01 december 2015, 06:50
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Vul je e-mailadres in en je ontvangt de ElvisMatters- nieuwsflash in je mailbox!

Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - In Person