magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 You'll never wok alone
 
In tijden van nood kent men zijn vrienden. Omdat door het dreigende stroomtekort heel wat Belgische gezinnen aan het wokken moeten om energie te besparen, willen onze noorderburen ons een hart onder de riem steken met 'Wok voor België'. Beluister hier de ludieke actie die Radio 2 Nederland voorstelt om ons bij te staan in de koude en donkere dagen die ons te wachten staan.

"België. Eens een machtig koninkrijk, maar nu koud en donker", steekt de spot van wal. Een stroombesparingstip van de regering wordt uitgelicht: wij Belgen worden aangespoord om meer eenpansgerechten - in een wok - klaar te maken. "Want", zo wordt logisch uit de doeken gedaan, "één pan verbruikt minder stroom dan twee pannen."

Hulp is nabij voor wokloze landgenoten, zo blijkt. "Wij zamelen wokken in. Voor België", zegt een warme vrouwenstem onder begeleiding van een paar ontroerende pianoakkoorden. "België heeft jouw hulp keihard nodig. Doneer een wok. Sms: 'WOK AAN' naar 2222 en verwarm een Belgisch hart. They will never ... wok alone", spoort de stem aan. De actie krijgt nog de catchy slogan "Niet mokken, lekker wokken" mee. Elvis heft tot slot een doorwrochte versie van You'll never wok alone aan, en sluit de spot af vanaf 1:19.

Bedankt, noorderburen.

 
 Klik HIER  
 
Gepubliceerd: 06 november 2014, 05:18
Bron: Wim Arijs / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Made In Memphis