magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 From St.Paul to Fort Wayne (2/7)
 
Hierboven vindt u een foto van Elvis tijdens het concert van 2 oktober 1974 in het Civic Center in St.Paul. Verscheidene kranten schreven de dag na het concert een recensie. In dit tweede deel over het nieuwe Tunzi boek, staan we stil bij die krantenknipsels.

De journalisten schreven in sommige kranten dat Elvis enkel bij zijn nieuwe nummers zijn talent toonde. De oudere songs zong hij bij wijze van routine aan elkaar.

Mike Sweeney, van de St.Paul Pioneer Press, had veel meer lovende kritieken over Elvis' concert. Volgens hem had Elvis het nog steeds, en dat bewijst de titel van het krantenartikel 'Elvis Still Makes 'Em Scream'.

Wanneer de backing vocals enkele nummers deden, liep Elvis moe over het podium, aldus de journalist, en kuste hier en daar enkele fans.

Een andere recensie was van Roy M.Close. Hij schreef in de Minneapolis Star dat Elvis vermoeid toonde, enkele van zijn sjaaltjes uitdeelde, en eigenlijk vergeten was wat de inhoud van zijn liedjes eigenlijk was..

Ook Elvis had misschien niet altijd zijn beste dag, maar het concert werd wel bijgewoond door maar liefst 17.000 bezoekers.

Wie dit boek wilt aanschaffen, kan nu een koopje doen, want tot 8 april geven we een KORTING VAN 25% op de normale prijs!
 
 From St.Paul to Fort Wayne  
 
Gepubliceerd: 02 april 2015, 09:29
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Something For Everybody