magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Derde Graceland veiling wordt grootste ooit?
 
De derde Graceland veiling die dit jaar in augustus zal plaatsvinden tijdens Elvis Week 2015 wordt groots. Maar liefst 174 loten zullen er zijn waarop geïnteresseerden een bod kunnn uitbrengen, waaronder het Blue Starburst jumpsuit met een geschatte waarde van 150.000 dollar, het jasje dat Elvis droeg tijdens de dansscène in de film Viva Las Vegas, TCB halsketting van Sammy Davis, en nog veel meer.

Het blauwe pak uit 1973 dat Elvis droeg tijdens zijn concerten in het Hilton is nu te bezichtigen op de nieuwe Las Vegas tentoonstelling in het Westgate Las Vegas Resort & Casino . Het Westgate is hetzelfde hotel dat oorspronkelijk bekend stond als het International Hotel en dan het Las Vegas Hilton, en waar Elvis vele honderden concerten gaf. Andere veilingitems zijn er ook te bezichtigen tot 20 juli zoals de "TCB" gouden en diamanten halsketting die Elvis gaf aan Sammy Davis Jr., een Las Vegas "New Frontier" menu uit 1956 door Elvis ondertekend , en het door Elvis gedragen jasje uit de film Live a Little, Love a Little uit 1968.

Nadien gaan de stukken naar het Elvis Presley Automobile Museum in Memphis waar ze bezichtigd kunnen worden van 21 juli tot 13 ​​augustus, de dag van de veiling.
 
 
Gepubliceerd: 23 juni 2015, 07:07
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Spinout