magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Boekpresentatie Elvis en Ginger
 
37 jaar lang hield ze haar mond; Ginger Alden, de verloofde van Elvis Presley. Zij was het die Elvis op 16 augustus 1977 dood in de badkamer van Graceland vond. ElvisMatters verkreeg vorig jaar, met de medewerking en de goede relatie met Ginger, de EXCLUSIEVE rechten voor een Nederlandse vertaling van het boek! Het originele, Engelstalige boek kwam in de zomer van 2014 uit.

Wat was The King of Rock & Roll voor man? Verder onthult Ginger dat Elvis na zijn mislukte huwelijk met Priscilla opnieuw in het huwelijksbootje zou stappen. Met kerst 1977 zouden Elvis en Ginger trouwen in Las vegas. Hun huwelijk zou ‘The Wedding of the Century’ worden. Maar ook minder leuke kanten van de grootste rockster ooit komen aan bod in haar boek.

Op donderdag 10 maart wordt het boek voorgesteld aan de pers. Een dag eerder worden de geplaatste en betaalde bestellingen bij ShopElvisMatters verstuurd. Maar ook 's avonds op 10 maart om 19.30u vindt er een boekpresentatie voor de ElvisMatters leden plaats in Partycentrum Merlijn, Van Vroonhovenlaan 57 in Veldhoven. Het boek is die avond beschikbaar voor diegenen die het nog niet hebben besteld.

Mensen die nog een hapje vooraf willen eten. Vanaf 17u is dit mogelijk in Merlijn, en kan je heerlijk eten!
 
 
Gepubliceerd: 06 maart 2016, 05:03
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - A Minnesota Moment