magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ShopElvisMatters op Jukeboxbeurs
 
Autotron Rosmalen doet op zondag 8 mei 2016 weer een stap terug in de tijd. Liefhebbers van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ kunnen op deze Moederdag hun hart weer ophalen tijdens de Rock Around The Jukebox Open-Air Market. Jukebox, Rock and Roll en vinyl zijn de belangrijkste ingrediënten in de receptuur van de Rock Around The Jukebox Open-Air Market. Bij de honderden marktkramen wordt alles op het gebied van flipperkasten, grammofoons, radio’s, langspeelplaten en andere memorabilia uit de jaren ’50, ’60 en ’70 aangeboden. En mochten de weergoden het evenement in de steek laten: er is ook een overdekt gedeelte met kramen. ShopElvisMatters is er ook aanwezig met een stand.

Rock Around The Jukebox Open-Air Market is op zondag 8 mei 2016 geopend van 10.00 tot 17.00 uur in Autotron Rosmalen. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

En 's avonds kan je Moederdag vieren met een spetterend concert in Theater de Schalm in Veldhoven. Bouke en de ElvisMatters Band, orkest en backing vocals sluiten deze 'feestdag' voor alle moeders af met de allermooiste songs!
 
 Tickets Moederdagconcert 8 mei 2016  
 
Gepubliceerd: 03 mei 2016, 07:33
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Summer Festival