magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nog twee maanden tot James Burton In Concert
 
Op zaterdag 3 september, precies nog twee maanden wachten, komt de legendarische gitarist James Burton naar België voor een onvergetelijk concert. James is de vroegere leadgitarist bij Elvis Presley, en stelde eind jaren '60 de bekende TCB Band samen, op vraag van The King himself! Na het overlijden van Elvis speelde James bij tal van grote artiesten zoals John Denver, Emmylou Harris en Jerry Lee Lewis. In 1987 speelde James Burton met onder andere Elvis Presley's originele TCB Band in de tv-productie 'Roy Orbison and Friends: A Black and White Night'.

De man die zoveel tijd samen met Elvis doorbracht tijdens de vele concerten in de seventies komt op zaterdag 3 september voor een eenmalig concert naar België afgezakt, samen met de Engelse zanger Jenson Bloomer. Velen kennen Bloomer ongetwijfeld nog uit de beginjaren van ElvisMatters, toen hij de zanger was tijdens de Elvis Classics concerten met groot orkest en dirigent Joe Guercio.

Wil jij dit unieke, en eenmalige concert in België en Nederland niet missen? Boek dan snel jouw plaatsen en schrijf alvast de datum in je agenda! Het concert vindt plaats in het prachtige, vernieuwde Cultureel Centrum van Leopoldsburg!
 
 Tickets James Burton In Concert  
 
Gepubliceerd: 03 juli 2016, 08:32
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - A Minnesota Moment