magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Genoeg boekenvoer voor Elvisfan
 
De mensen die nu vakantie hebben, en Elvisfan zijn, zullen hun tijd goed kunnen doorbrengen met de nieuwe boeken die onlangs op de markt gebracht zijn. Zo is het het FTD-boek 'Taking Care Of Business - In A Flash', de twee Lorentzen-boeken én het prachtige naslagslagwerk over Elvis' eerste televisieoptredens.

Om de zestigste verjaardag te vieren van Elvis' eerste TV-optreden op nationale televisie, heeft Boxcar Entreprises een gelimiteerd boek op de markt gebracht. Hardcover, 400 pagina's in een slipcase. Een indrukwekkend boekwerk over de TV-optredens in de periode 1956 - 1960.

Vanaf zijn eerste optrden in de Dorsey Brothers' Stage Show in januari 1956 en verder alle optredens in de Milton Berle, Steve Allen en Ed Sullivan shows. Inclusief de "From the waist up" show in januari 1957. Het boek 'Elvis On Television 1956-1960' besluit met het optreden in de Frank Sinatra Timex Special in mei 1960, welk Elvis' laatste verschijning op TV zou zijn voor acht jaar.

Voorzien door een tekst door Gordon Minto, bevat dit boek afbeeldingen van historische documenten, memorabilia en honderden foto's waarvan er vele nog nooit gepubliceerd werden. Dit boek zal de lezer door de volledige 50's TV-periode geleiden.

Bestel het boek nu bij de snelste Elvisshop van de Benelux! Vandaag besteld voor 22 uur, is vandaag nog verzonden! En bovendien alle orders boven de 65 Euro worden nog eens gratis verzonden naar België, Nederland en Duitsland!
 
 Elvis On Television 1956-1960  
 
Gepubliceerd: 20 juli 2016, 07:56
Bron: ShopElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - From Sunset to Vegas