magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Lorentzen boek momenteel bij drukker
 
Recent bracht auteur Erik Lorentzen het laatste boekdeel uit in de bekende The Elvis Files reeks. De meest complete en beste Elvis boekenreeks ooit! De nieuwe serie van Erik is getiteld "The Gold Standard Series". De eerste release in deze reeks is getiteld 'Elvis Presley In Person- Florida Tour '56'. Het boek kwam in juli op de markt en is verkrijgbaar via ShopElvisMatters.

Vorige maand werd het tweede boek in deze reeks voorgesteld en is reeds beschikbaar voor pre-order: 'Elvis At The Mississippi-Alabama Fair and Dairy Show Tupelo', of, simpelweg, 'Elvis At The Tupelo Shows'. In september 2016 zal het precies zestig jaar geleden zijn dat deze shows plaatsvonden in Elvis' geboorteplaats Tupelo.

In september 1956 deed Elvis twee shows in het centrum van Tupelo, schuin tegenover de Tupelo Hardware Store, waar moeder Gladys trouwens de eerste gitaar kocht voor Elvis. De shows vonden plaats in het kader van de Mississippi Alabama Fair and Dairy Show. De dag startte destijds met een kleine receptie in het bijzijn van de burgemeester, gevolgd door een parade door het centrum van de stad. Een donatie van 10,000 $ aan de overheid volgde later deze dag. Sinds enkele jaren is op deze plaats een mooi standbeeld van Elvis te bewonderen.

Het nieuwe boek van Lorentzen ligt momenteel bij de drukker, maar is nu beschikbaar voor pre-order via ShopElvisMatters. Reserveer jouw exemplaar vandaag nog!
 
 Elvis At The Tupelo Shows  
 
Gepubliceerd: 06 september 2016, 07:27
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Nevada Nights