magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland Veiling op 29 oktober in Memphis
 
Het laatste weekend van oktober is tegelijkertijd ook het 'Grand Opening Weekend' van het nieuwe hotel 'The Guest House at Graceland' in Memphis. Op enkele tientallen meters van Graceland opent dit luxueuze hotel haar deuren. Het heeft 450 kamers, twee full-service restaurants, een theater met 464 zitplaatsen, conferentie- en faciliteiten voor evenementen, en nog veel meer. In het nieuwe theater zal de volgende Graceland veiling op zaterdag 29 oktober 2016 om 16.00 uur plaatsvinden. Een unieke kans voor Elvis fans en verzamelaars uit de hele wereld om te bieden op diverse memorabilia.

Op de oktober-veiling zullen 145 items onder de veilinghamer gaan, waaronder een volledige set van vingerafdrukken van Elvis uit 1970, juwelen, sieraden, horloges, en nog meer.

Onder de blikvangers is ongetwijfeld het prachtige 'Aqua Blue Vine' jumpsuit, dat een tijdje in de ElvisMatters Shop in Turnhout te bezichtigen was. Elvis droeg het pak regelmatig in 1973 en 1974. De geschatte waarde is tussen de 250.000 en 350.000 dollar. Verder zijn er ook een aantal juwelen te koop van Elvis' dochter Lisa Marie: de verlovingsring van haar toen ze met acteur Nicolas Cage trouwde, een armband, en nog een aantal andere items. Geïnteresseerden kunnen de catalogus bekijken via onderstaande link:
 
 Graceland Veilingcatalogus 29 oktober 2016  
 
Gepubliceerd: 10 oktober 2016, 17:12
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Let Yourself Go!