magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 JAMES BURTON OP 20 MAART IN BELGIE!
 
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk is het zover. De nieuwe datum waarop James Burton naar België komt, is bekend! Op maandag 20 maart komt James Burton voor een eenmalig concert naar het Cultureel Centrum van Leopoldsburg. Oorspronkelijk was het concert gepland op 3 september, maar aangezien James rond die periode vooral in het ziekenhuis zat bij zijn zoon Jeff, kon het optreden niet plaatsvinden. Nadien was James druk bezig als mentor voor een Amerikaans televisieprogramma, en tourde hij in januari in Duitsland, Denemarken en Oostenrijk, samen met Ronnie Tutt en Glen D. Hardin, de overgebleven leden van de TCB Band die nog steeds actief zijn.

Met trots stellen we hem voor op 20 maart, samen met zanger Jenson Bloomer die in de eerste jaren van ElvisMatters talrijke keren naar hier is afgereisd. Samen zullen ze op het podium staan op 20 maart, en James kennende zal ie het dak eraf spelen met zijn Fender-gitaar.

Er zijn nog tickets beschikbaar, dus wil jij er ook bij zijn op 20 maart in Leopoldsburg, surf dan snel naar onze shopsite voor jouw kaarten!
 
 Tickets James Burton In Concert  
 
Gepubliceerd: 09 februari 2017, 01:04
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  James Burton
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Double Trouble