magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Roy Orbison binnenkort ook op tournee met RPO
 
Dertig jaar na zijn dood zullen fans van Roy Orbison hem terug kunnen zien tijdens een tournee in 2018. Een hologramshow zal tijdens een reeks arenaconcerten te zien zijn in het Verenigd Koninkrijk. Roy zal worden ondersteund door het Royal Philharmonic Concert Orchestra, en hits als 'Pretty Woman', 'You Got It', 'Crying' en 'Only The Lonely', zullen aan bod komen.

De technologie is eerder gebruikt voor eenmalige optredens - rapper Tupac Shakur is opgewekt bij het Coachella Festival in 2012 en een gelijkenis van Michael Jackson verscheen tijdens de 2014 Billboard Awards.

In plaats van gebruik te maken van oude beelden bij 'Roy Orbison In Dreams: The Hologram UK Tour' zal een combinatie van technieken gebruikt worden.

Orbison had 31 Top 40 hits in het Verenigd Koninkrijk, waaronder drie nummer-ééns. In zijn latere jaren was hij lid van de Traveling Wilburys supergroep met Bob Dylan, George Harrison, Tom Petty en Jeff Lynne. Orbison stierf aan een hartaanval in 1988, 52 jaar oud.

De tour begint op 8 april volgend jaar in de Cardiff Motorpoint Arena, en gaat daarna naar Birmingham, Manchester, Edinburgh, Glasgow, Leeds, Nottingham, Liverpool, Londen en Bournemouth. Tickets gaan op vrijdag 27 oktober in de verkoop.

Sony Music brengt ook het album 'A Love So Beautiful: Roy Orbison with The Royal Philharmonic Orchestra' op de markt.
 
 
Gepubliceerd: 22 oktober 2017, 11:20
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Too Much Monkey Business