magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 'The Complete 68 Comeback Special' : persbericht en pre-order
 
Augustus 2008 zal een maand vol rode letters worden voor de Elvis fans. Het is dit jaar 40 jaar geleden dat de King Of Rock and Roll op het podium verscheen van wat een mijlpaal in de muzikale tv-geschiedenis zou worden en een hoogtepunt in Elvis' carriere: The 68 Comeback Special. Om deze speciale gelegenheid te eren zal Sony BMG Entertainment de 'Complete 68 Comeback Special' 4 CD Box Set uitbrengen, aangevuld met het complete verhaal van de repetities tot de opnamen en out-takes. De set zal verkrijgbaar zijn in een deluxe en standaard versie.



Tijdens een carriere van uitvinden en heruitvinden is de 68 Comeback Special het keerpunt in Elvis' carriere. Zijn werk als acteur hield hem weg van het podium voor een groot stuk van de jaren 60. Tijdens de show klonk hij fenomenaal.



De 4-cd box set zal meer dan 103 songs bevatten, gaande van '“That’s All Right”, “Heartbreak Hotel”, “One Night”, “Love Me” en “Are You Lonesome Tonight?, allen opgenomen in de NBC Burbank Studios waar de TV special van de 'Guitar Man' werd opgenomen. De volledige tracklisting is terug te vinden via de link in de webshop.



De standaard set wordt geleverd met een 36 pagina tellend boekje en iedere cd zit in een lp vormige sleeve. De deluxe versie is bovendien verpakt in een speciale collectors box.

 
 reserveer de Deluxe versie  
 reserveer de Standaard versie  
 
Gepubliceerd: 10 juni 2008, 00:24
Bron: Sony/BMG - shopElvis.eu / Gepubliceerd door: ElvisMatters - David Hamal .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Burbank 68