magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Schrijf je in voor onze winterreis 2019/2020 naar Memphis!
 
In de winter van 2019 zullen we weer een reis organiseren naar Amerika. Wil jij ook eens een bezoek brengen aan Graceland tijdens Elvis Birthday Celebration Week in januari? Droom je ervan om Oudjaar te vieren op de bekende Strip in Las Vegas? Wil jij zien waar Elvis geboren werd en het huisje bezoeken in Tupelo? ElvisMatters/Graceland Tours maakt je droom waar!

We zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd zijn in reizen naar het geboorteland van Elvis. Wij voeren deze reizen uit onder de naam Graceland-Tours. Graceland-Tours is officieel erkend door Graceland en Elvis Presley Enterprises. We organiseren meerdere keren per jaar een groepsreis naar Memphis.

Op dit moment staan er meerdere reizen gepland (augustus 2019, december 2019/januari 2020 en augustus 2020)

Al onze reizen bevatten onderstaand pakket:

De vliegreis (incl. taksen) naar de USA. Transfers in Amerika van en naar de luchthaven. Hotelovernachtingen in Memphis in een prima hotel in de nabijheid van Beale street. Dagelijks ontbijt in het hotel. Inkom tickets voor diverse musea zoals b.v. Graceland en omliggende musea, Sun studio, geboortehuisje + museum in Tupelo. Uitgebreide stadsrondrit met de bus. Bustrip naar het geboortehuisje van Elvis in Tupelo. Diverse keren busvervoer. Dit alles met Nederlandstalige reisleiding.

De basisreis is Memphis, en daarnaast is het optioneel vaak mogelijk de reis uit te breiden. Zo is onze winterreis 2019/2020 uit te breiden met enkele dagen Las Vegas met o.m. een optionele uitstap naarde Grand Canyon!

DE KOSTEN VOOR DE MEMPHIS REIS IN JANUARI 2020 BEDRAGEN 2.795,- * PER PERSOON OP BASIS VAN EEN TWEEPERSOONSKAMER.

DE COMBINATIEREIS LAS VEGAS + MEMPHIS (29 DECEMBER 2019 - 10 JANUARI 2020) ZAL 3.895,-* GAAN KOSTEN PER PERSOON OP BASIS VAN EEN TWEEPERSOONSKAMER.


* De definitieve prijzen zijn afhankelijk van de actuele prijzen van de vliegtuigtickets. Indien je alleen op een kamer slaapt, geldt een singletoeslag. Uiteraard kunnen we ook meezoeken naar een kamergenoot. Ook is het mogelijk een reisverzekering (+/- 60 euro) en annuleringsverzekering (afhankelijk van gekozen reis) af te sluiten via ElvisMatters (niet verplicht).

Weet dat het hier gaat om een compleet verzorgde reis waarbij de deelnemers het maximale uit hun verblijf kunnen halen! Inmiddels hebben we reeds vele honderden tevreden reizigers in Memphis mogen rondleiden.

Voor 31 mei boeken, en je geniet van een VROEGBOEKKORTING van 50 euro per persoon!

Info/inschrijving:

jeroen@elvismatters.com (B)

michel@elvismatters.com (NL)
 
 
Gepubliceerd: 09 mei 2019, 07:41
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - At The International