magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisClassics 2020: laatste tickets
 
Elvis gaf in de seventies vele uitverkochte concerten in de showroom van het Hilton Hotel in Las Vegas. Zoals vele grote artiesten was hij er een graag geziene gast. Precies vijftig jaar geleden kwam de legendarische film That's The Way It Is uit in 1970, die een inkijkje gaf in de Vegas-concerten van de King. Tijdens ElvisClassics Meets Bouke: Return to Vegas keren we terug naar de glitterstad om de allermooiste songs van Elvis Presley te beluisteren.

Op zaterdag 16 mei 2020 kan je terecht in Schouwburg Rex te Mol (B) voor ElvisClassics Meets Bouke: Return To Vegas. Bouke zal op deze bijzondere avond worden bijgestaan door het uit 75 topmuzikanten bestaande Harmonieorkest Mol-Rauw o.l.v. Alex Steurs. Voeg daarbij nog eens Bouke’s eigen ijzersterke ritme-sectie en backing vocals en je hebt ruim 85 (!) muzikanten samen op het podium. Op 17 mei 2020 is de show te zien in Theater Markant in Uden (NL).

Dirigent Alex Steurs zal zijn orkest tot in de puntjes voorbereiden om deze Elvis-avond te laten ontpoppen tot een ware ode aan de King.

BESTEL SNEL JE TICKETS VOOR HET TE LAAT IS!
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 09 juli 2019, 16:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Polk Salad Annie