magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Christmas Lighting Ceremony op Graceland
 
Op 21 november van dit jaar vindt de jaarlijkse Christmas Lighting Ceremony op Graceland plaats. Het kerstseizoen op en rond Graceland vangt aan met het ontsteken van de kerstverlichting. ‘s Avonds vindt er in de Graceland Soundstage de wereldpremičre plaats van de nieuwe Hallmark kerstfilm Christmas at Graceland: Home for the Holidays, die grotendeels op Graceland gefilmd werd. Deze film wordt twee dagen later op Hallmark Channel vertoond.

Fans die tussen 21 november tot en met 11 januari 2020 naar Graceland reizen kunnen ervaren wat Elvis leuk vond aan Kerstmis. Rondleidingen tijdens de feestdagen zijn altijd extra speciaal met het interieur en exterieur van Graceland Mansion ingericht voor Kerstmis. Buiten zie je traditionele lichtjes, waaronder honderden blauwe lichten langs de oprit, een levensgrote kerststal, de kerstman van Elvis en zijn versieringen met slee-grasvelden en nog veel meer. Het interieur van het huis is prachtig gedecoreerd met een kerstdecor en omvat zijn traditionele rode fluwelen gordijnen en kerstvoorwerpen uit de familie Presley.

Graceland Tours/ElvisMatters reist met een groep fans uit België en Nederland naar Memphis van 6 tot en met 13 januari 2020 om er de 85ste verjaardag van Elvis te vieren. Wil jij ook een keer Graceland en de hotspots met ons bezoeken? Twijfel niet en bezoek onze reiswebsite. Je hoeft trouwens geen lid te zijn van de fanclub om jouw droomreis mee te maken!
 
 Graceland Tours  
 
Gepubliceerd: 08 november 2019, 04:57
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Now