magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Schrijf vandaag nog in voor USA 2020!
 
Ieder jaar trekken duizenden fans naar Memphis om Elvis Week mee te maken. Het ideale moment om de magische sfeer rond Graceland en in Memphis te ontdekken! Eén van de vele hoogtepunten is ongetwijfeld de jaarlijkse Candlelight Vigil. Een unieke beleving die je als Elvis-fan minstens eenmaal zou moeten beleefd hebben! Dit kan in de zomer van 2020 voor jou misschien het geval zijn!

ElvisMatters/Graceland-Tours is een erkende reisorganisatie en reist in augustus van de zomer van 2020 (10-18 augustus) naar Memphis. Je brengt een bezoek aan Graceland, Sun Studio (bekend van de eerste singles van Elvis), het geboortehuisje in Tupelo, Lauderdale Courts, en nog veel meer. Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, en verblijf in het Sheraton Downtown Memphis hotel op enkele minuten van het bruisende leven in Beale Street, met de vele bluescafés! En...de beste plaatsen voor An Evening with Ginger Alden (Elvis' laatste vriendin én verloofde) op 12 augustus in Memphis!

Voor wie nog vijf nachten, voorafgaand aan Elvis Week, in New York wil vertoeven, is er de mogelijkheid om dit reisdeel bij te boeken. We bezoeken er o.m. het Hard Rock Café op Times Square met vele memorabilia van Elvis (en waar de première van zijn film Love Me Tender plaatsvond), Madison Square Garden, het Warwick Hotel en nog meer. Alsook een daguitstap naar de Amerikaanse hoofstad Washington D.C. (optie).

Info:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 29 november 2019, 08:05
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - From Sunset to Vegas