magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bestel je tickets voor 8 januari!
 
Warner Bros. Pictures brengt “Elvis: That’s The Way It Is”, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden.

“Elvis: That’s the Way It Is” van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, 50 jaar geleden. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital.Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (“Greed”, “Touch of Evil”) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van "Suspicious Minds" en de concertregistratie van “Don’t Be Cruel”.

Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek. “Elvis: That’s The Way It Is” is op woensdag 8 januari 2020 eenmalig in Kinepolis te zien. Net als de andere keren vroeg Kinepolis België om een samenwerking met ElvisMatters. ElvisMatters zal aanwezig zijn met een informatiestand in Antwerpen, Leuven en Hasselt.
 
 Kinepolis België  
 
Gepubliceerd: 04 januari 2020, 07:56
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 2