magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Catawiki Elvis Veiling tot 11 januari met bijzondere loten
 
Op de Catawiki Elvis Veiling die op 11 januari 2020 afloopt staan tientallen bijzondere loten, waaronder heel wat originele memorabilia. Elke dag lichten we er op onze website een toe. Vandaag is dat het Elvis in Concert-jasje van John Wilkinson. Dit type werd in 1977 door de band en crewleden gebruikt. Dit jasje werd gebruikt door Elvis ritmegitarist John Wilkinson. John speelde met Elvis op meer dan 1100 concerten als lid van de TCB Band van Elvis.

Elvis verstrekte lichtgewicht jassen aan leden van zijn laatste tour in 1977. Dit lichtgewicht jas behoudt zijn oorspronkelijke glorie, met de grote "Elvis IN CONCERT" patch op de linker voorborst en de gouden "TCB" patch op de linker mouw. Het nylon "zomer" -jack in honkbalstijl met ritssluiting aan de voorkant en rode en witte gestreepte ribboorden in de taille, kraag en manchetten werd door John op tournee met Elvis gedragen.

John Wilkinson was acht jaar lid van de TCB Band en speelde in meer dan duizend shows. Begin jaren zeventig speelde hij ritmegitaar voor Elvis. John speelde met Elvis tot zijn dood in 1977.
 
 Catawiki  
 
Gepubliceerd: 04 januari 2020, 08:01
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Good Times