magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Priscilla 75 jaar!
 
Priscilla werd geboren op 24 mei 1945 in New York. Van 1967 tot 1973 was zij de echtgenote van Elvis Presley. In 1968 kregen ze samen een dochter, Lisa Marie.

Priscilla was de dochter van een Amerikaanse luchtmachtofficier die gestationeerd was in West-Duitsland in de periode dat Elvis ook in militaire dienst zat. Hij ontmoette haar toen ze pas 14 jaar oud was, maar Elvis bleef 8 jaar lang met haar uitgaan totdat ze met hem wilde trouwen in 1967.

Haar biologische vader, James Wagner, kwam vlak na haar geboorte om het leven. Haar moeder hertrouwde met Paul Beaulieu. Om deze reden wordt vaak gezegd dat Priscilla Beaulieu haar meisjesnaam is.

Van 1983 tot 1988 speelde ze de rol van Jenna Wade in de soapserie Dallas. Ze is ook bekend voor haar rol in de filmreeks The Naked Gun, geŽnt op de televisieserie Police Squad!, waar ze de tegenspeelster was van Leslie Nielsen. Ze heeft ook een aantal parfums op de markt gebracht waaronder Moments en Roses and More.Priscilla kreeg ook nog een zoon, genaamd Navarone, in 1987. De vader van Navarone is Marco Garibaldi. Happy birthday Priscilla!

Foto: Rolf Verbaant en Leon Hermans (gitarist en ElvisMatters-band), Priscilla Presley en Jeroen Vanderschoot. (december 2019)
 
 
Gepubliceerd: 24 mei 2020, 09:04
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Something For Everybody