magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuw Elvis-boek verschenen met titel 'A Plan of God'
 
Er is een nieuw boek verschenen met de opmerkelijke titel 'ELVIS, "A Plan of God" & SUN: The Magic of Without You'. Schrijver Darrin Memmer maakte dit 264 pagina's tellend boek, zich baserend op vele maanden van grondig onderzoek, toegang tot primair bronnenmateriaal en interviews met degenen die er destijds bij waren. Het boek biedt fascinerende informatie, archiefdocumenten over Elvis 'Carnival Variety Show-prestaties en de Sun Studio-opnames.

De frontcover-foto neemt je meteen mee terug naar 8 januari 1953 naar de Lauderdale Courts. Het precieze moment waarop een jongen uit Tupelo achttien werd en doelbewust en even later een wereldberoemde entertainer werd.

Een van de unieke zaken uit dit boek is een muziekkaart handgeschreven op 2 pagina's in een Peters 'Blank Music Book'. Dit niet eerder vertoonde document werd speciaal voor het boek ter beschikking gesteld door Rose Clayton. Vijfentwintig pagina's zijn gewijd aan het "echte verhaal" waarvan de door Mildred Scrivener geproduceerde talentenjacht, twee lange interviews over Elvis 'verschijning op de Humes High talentenjacht: "Elvis In Red" op de Humes Variety Show in '53 met Buzzy Forbess, en Elvis 'Audition en Humes Variety Show in '53 met Mary Ruth Forbess. Dit boek is uitgegeven ter nagedachtenis van Sun-secretaresse Marion Keisker.
 
 
Gepubliceerd: 15 juni 2020, 08:28
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Good Times