magazine_cover
© 2007-2020 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 16 augustus ode aan Elvis in Uden
 
Zondag 16 augustus zal het precies 43 jaar geleden zijn dat Elvis Presley in Memphis, Tennessee overleed op 42-jarige leeftijd. Sinds '77 is Elvis nog altijd een begrip in de muziekwereld anno 2020.

Het jaar 2020 zal ook niet snel vergeten worden door het coronavirus. Vele evenementen en shows zijn of worden afgelast, ook de shows van ElvisMatters in mei, september, en andere data werden verplaatst naar volgend jaar omwille van de veiligheid van ieder te garanderen.

Maar....op 16 augustus gaan we in Theater Markant een volledig coronaproof ode brengen aan Elvis. Bouke Remembering Elvis met Bouke, de ElvisMatters Band en backing vocals speciaal voor een publiek van slechts 150 personen!

Als lid van ElvisMatters ontvang je vanavond een email over dit concert met de mogelijkheid om tickets in de voorverkoop te bestellen. Een van de vele voordelen om lid te zijn van de actiefste Elvis-fanclub van BelgiŽ en Nederland. Dinsdag 7 juli om 10 uur gaat de officiŽle verkoop van start.

Dit alles coronaproof een concert bijwonen in de grote theaterzaal Markant te Uden. Stoeltoewijzing zal op de dag zelf gebeuren in de zaal. Hiervoor kan geen voorkeur worden opgegeven. Geen plaatsing van groepen op aansluitende plaatsen. Koppels zullen samen worden gezet, mensen die alleen zijn krijgen een plaats alleen.
 
 
Gepubliceerd: 02 juli 2020, 08:53
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Tickle Me