magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe directeur voor Elvis Presley Birthplace
 
Roy Turner is de nieuwe directeur van Elvis Presley Birthplace in Tupelo. De in Tupelo geboren en Elvis-fan Roy Turner is benoemd tot Executive Director van de Elvis Presley Memorial Foundation ter vervanging van de aftredende Dick Guyton. Roy's unieke combinatie van lokale ervaring en sinds ‘73 zijn zakelijke talent bij Sunshine Mills maken van hem de geschikte persoon om de geboortesite van Elvis te leiden.

Als auteur schreef hij "Tupelo's Own Elvis Presley" en was hij een van krachten achter het boek "Elvis and Gladys" door Elaine Dundy, aan wie ze het boek opdroeg vanwege zijn uitzonderlijke werk. Ter ere van Turner heeft Dundy overigens via de CREATE Foundation een liefdadigheidsfonds opgericht ten behoeve van de Tupelo-gemeenschap.

In 2006 ging, Turner met Jim Palmer, als uitvoerende regisseurs en producenten van de film "Homecoming: Tupelo Welcomes Elvis", de film in première op het Tupelo Elvis Festival op de 50e verjaardag van Elvis' thuiskomst optreden in 1956 op de Mississippi-Alabama Fair and Dairy Laten zien. Later verkochten ze het concept van de show aan het A&E Biography Channel. Turner en Palmer waren coproducenten van "Elvis - Return to Tupelo", de titel van de herverfilming van Turner's "Homecoming"-werk.
 
 
Gepubliceerd: 15 november 2021, 20:11
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 2