magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 FTD brengt The Making of Jailhouse Rock in december
 
Enige tijd geleden melden we al op onze website betreft de laatste uitgave van 2021 die er in december aankomt. David English en Pl Granlund brengen je het ultieme achtergrondverhaal over hoe de MGM-film 'Jailhouse Rock' met in de hoofdrol Elvis Presley en Judy Tyler is gemaakt.

Dit ultieme collector's edition bevat twee boeken met harde kaft, die een fascinerend en uitgebreid inzicht geven van script tot scherm in het maken van de film. Inclusief 3 cds en een single.

The Making of Jailhouse Rock The Movie is een luxeboek met harde kaft en 365 pagina's met veel nieuw ontdekte foto's, details over verwijderde scnes, pagina's uit het script, het opnameschema, memo's, contracten en herinneringen van de cast en crew.

The Making of Jailhouse Rock The Music is een boek gevuld met 85 pagina's aan foto's, documenten en gedetailleerde sessie-informatie, inclusief pagina's uit een nieuw gevonden MGM-opnamesessielogboek.

Bij deze uitgave zijn ook 3 cds met de volledige opnamesessies die voor de eerste keer zijn gemixt, van de originele binaurale banden tot monosequenties in opnamevolgorde.

En voor het eerst officieel uitgebracht - De complete versies van de instrumentale versie van (You're So Square) Baby I Don't Care, met Elvis op basgitaar.

De koper krijgt ook een bijzondere verzamelsingle, met fotohoes die de Vince Everett-single Treat Me Nice nabootst zoals te zien in de film Jailhouse Rock. Te koop bij ShopElvisMatters.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 18 november 2021, 16:10
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - It's Midnight