magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 The Pot Luck Sessions
 
FTD's veelgeprezen Elvis Sessions serie gaat verder met een van de commercieel meest succesvolle opnamesessies uit Elvis' carrière, The Pot Luck Sessions. Het is zonder twijfel de ultieme triomf voor Hill & Range's songplugger Freddy Bienstock. Schitterende hits als "Little Sister", (Marie's The Name) His Latest Flame", "Good Luck Charm" en She's Not You" domineerden de hitlijsten over de hele wereld in het begin van de jaren '60 en de onberispelijke uitvoeringen van Elvis, begeleid door de beste muzikanten van Nashville geven tot de dag van vandaag, zo'n 60 jaar later nog steeds zeer veel muzikaal genot bij het grote publiek en vooral de miljoenen Elvis fans over de hele wereld.

Als 'Easy Question', 'Suspicion', 'I'm Yours' en 'Kiss Me Quick' in deze vruchtbare periode, en niet jaren daarna, als 45-toeren singles waren uitgebracht, had elke single ongetwijfeld het succes van de andere kunnen evenaren.

Deze geremasterde boxset van 5 cd's bevat een boekje van 28 pagina's met een verhelderend essay, zeldzame foto's, memorabilia en opnamegegevens.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 23 november 2021, 22:49
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - On Tour – The Rehearsals