magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 FTD-release Aloha in februari 2022
 
Bij het zoeken naar belangrijke carrière-hoogtepunten, verdeelt Elvis' veelzijdige muzikale erfenis zeker de meningen onder zowel fans als critici. Als men echter ook afgaat op de verkoopcijfers en de kijkcijfers van het publiek, is er maar één antwoord: Aloha From Hawaii via Satellite.

RCA's dubbelalbum van de show werd in februari over de hele wereld uitgebracht en bereikte de nummer 1 in veel landen, waaronder de VS. Tegenwoordig staat het album in de VS op 5,5 miljoen verkochte exemplaren en is het 5x platina gecertificeerd door de RIAA.

Om deze prestatie te erkennen, presenteert FTD met trots een verbeterde heruitgave van Aloha From Hawaii Via Satellite, waarbij gebruik is gemaakt van de talenten van de succesvolle Memphian-opnametechnicus Matt-Ross Spang, die de originele uitgezonden show en het after-concert 3:00 AM opnieuw heeft geremixt.

De masters zonder publiek, waaronder voor het eerst repetitie-optredens. Ook inbegrepen is de Sony Legacy 2013-remix van de repetitieshow van 12 januari.

Dit alles verpakt in de gebruikelijke 'sessions'-stijl 8" x 8" slipcase, deze luxe 3-CD bevat een 28-pagina's tellend kleurenboekje, geweldige foto's, memorabilia en inzichtelijke essay. Verkrijgbaar bij ShopElvisMatters.
 
 Pre-order  
 
Gepubliceerd: 12 januari 2022, 16:01
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dixieland Rocks