magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 USA 2022 infoavond gaat digitaal
 
Wie er ooit van droomt om naar Memphis te reizen, samen met ElvisMatters, is woensdag 26 januari vanaf 19.30u welkom op de infoavond over USA 2022. Deze infoavond is vooral voor de nieuwe reizigers die zich nog niet hebben ingeschreven.

Je krijgt info alle details over de reis die we in augustus '22 organiseren. Het standaardprogramma is één week Memphis, maar voorafgaand kan je ook opteren om enkele dagen in New York/Washington te verblijven, en er uiteraard de Elvis' hotspots te bezoeken. Afsluiten doen we volgend jaar in Hawaii. Een volledig georganiseerde reis, met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse. Aan de hand van een presentatie met filmbeelden en foto’s krijg je alle informatie over onze reizen. Je kan je ook ter plaatse inschrijven. Van harte welkom!

Wegens de beperkingen ivm Covid is de infoavond digitaal via Microsoft Teams en vragen we je om vooraf in te schrijven voor de infoavond. Nadien ontvang je een link om in te loggen op de avond zelf. Mail: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 20 januari 2022, 18:37
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - In A Private Moment