magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 WINACTIE: 10 maal duoticket voor ELVIS
 
Volgende week gaat de film Elvis over zijn leven draaien, gemaakt door regisseur Baz Luhrmann. Tom Hanks speelt de rol van Elvis' manager Colonel Tom Parker en Austin Butler is Elvis.

Warner Bros. Pictures presenteert “Elvis”, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks.

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks). Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Vele fans zijn al aan het aftellen om de film te bekijken.

ElvisMatters mag van Warner Bros Pictures 10x2 vrijkaarten weggeven.

Wees er snel bij.. De eerste tien die een mail sturen naar jeroen@elvismatters.com kunnen GRATIS de film gaan bekijken en winnen een duoticket!
 
 
Gepubliceerd: 17 juni 2022, 09:04
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair