magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Boek voor 31/7 jouw cruise voor 2023!
 
Van 27 mei tot en met 3 juni 2023 vindt de TCB World Cruise (with original musicians and friends from ELVIS) plaats. Het vertrek is in Trieste (Italië) en gaat via o.a. Ancona, Dubrovnik, Bari, Corfu en Kotor terug naar Trieste. Vol pension en genieten van luxe! Wie voor 31/7 boekt geniet trouwens van 100 euro per persoon korting! Vanaf 01/08 worden de deelnameprijzen duurder.

Een reis van een week naar de mooiste plekjes van de Middellandse Zee. Dat zijn de ingrediënten van de TCB Cruise, een cruise die op onnavolgbare wijze de grootste entertainer aller tijden eert. Wanneer de MSC Splendida op 27 mei 2023 de haven van Trieste verlaat, begint een droom en een reis door de tijd voor de passagiers. Nooit eerder waren er meer vrienden en muzikanten van Elvis Presley samen op één schip. Op deze cruise krijgen fans van over de hele wereld de kans om heel wat vrienden en muzikanten van Elvis te ontmoeten.

De TCB Cruise brengt de muzikanten samen die in de jaren 60 met Elvis in de studio werkten en in de jaren 70 toerden. Met: Van het Stamps Quartet – “Gospel Music Hall of Fame”-lid en Elvis-baszanger Larry Strickland, de legendarische Holladay Sisters samen met Donna Rhodes, die vanaf 1969 de grootste hits van de koning begeleidde, Elvis' pianist en arrangeur Glenn D. Hardin , Nashville-superdrummer Paul Leim en zanger Dennis Jale. Elvis' nicht Donna Presley zal vertellen over haar tijd op Graceland, en Donna Tutt, de weduwe van de legendarische Elvis-drummer Ronnie Tutt, zal aanwezig zijn en veel verhalen en anekdotes zal vertellen uit haar toerleven met Elvis en Ronnie.

De grootste sensatie aan boord is echter Linda Thompson. De oude Elvis-liefde wordt vergezeld door haar broer, een goede Elvis-vriend en bodyguard, Sam Thompson. Op de TCB Cruise zal Linda nu voor het eerst – samen met Louise Thompson – vertellen over wat waarschijnlijk de spannendste, maar ook de meest bizarre tijd van haar leven is. Het programma bestaat uit twee concerten, meet & greets, handtekeningensessies, fotosessies, talkshows, Elvis' disco, filmvoorstellingen, en nog meer.

In september wordt beslist op basis van aantal deelnemers of cruise doorgaat of niet. Dan biedt ElvisMatters ook de mogelijkheid om vliegtuigreis bij te boeken.

Inbegrepen:

- Volpension

- Met je Easy all-inclusive drankenarrangement geniet je van een rijke selectie huiswijnen per glas, bier van de tap, keuze uit alcoholische en non-alcoholische cocktails, frisdranken en fruitsappen van het glas, mineraalwater en klassieke warme dranken in tal van bars, en restaurants aan boord.

Niet inbegrepen:

- Vlucht/reis naar de haven van Triëst (in september 2022 wordt beslist of er voldoende deelnemers zijn zodat cruise door kan gaan, en biedt ElvisMatters een vlucht (+/- 350 euro PP richtprijs) aan)

- Verplichte reisverzekering met annulering en coronabescherming

- Excursies aan wal tijdens de cruise

- Fooien

- Persoonlijke uitgaven voor spa, massage, kapper en extra drankjes (plus 15% servicekosten)

Info en inschrijving: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 29 juli 2022, 12:15
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Sings Guitar Man