magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ELVIS-soundtrack op nummer 1
 
In de Amerikaanse Billboard-hitlijst van de soundtracks staat de muziek uit de nieuwe Elvis-film op nummer 1. Vorige week stond ie nog op de vierde positie en deze week doorgestegen naar de hoogste positie! Een schitterende prestatie tijdens Elvis Week 2022.

Op deze CD de soundtrack van de Baz Luhrmann / Warner Bros. film ELVIS. In deze veelgeprezen film speelt Austin Butler als Elvis Presley en Tom Hanks als zijn raadselachtige manager, kolonel Tom Parker. De soundtrack bevat een selectie van originele nummers van Elvis' buitengewone oeuvre uit de jaren '50, '60 en '70, en nieuwe opnames die zijn diverse muzikale invloed en blijvende impact op populaire artiesten van vandaag vieren.

De 22-track compact disc-versie van ELVIS bevat tal van A-lijstnamen over het hele muzikale spectrum. Beginnend met Elvis zelf, zijn hier extra artiesten opgenomen: Doja Cat, Nardo Wick, Jack White, Chris Isaak, Eminem, Swae Lee, Diplo, Kacey Musgraves, Jazmine Sullivan, Tame Impala, Stevie Nicks en vele anderen. Koop je album bij ShopElvisMatters!

 
 Bestel  
 
Gepubliceerd: 14 augustus 2022, 03:17
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Tickle Me