magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Door Limburger is Elvis in America's Got Talent
 
Elvis leeft! Althans zo leek het tijdens de finale van "America’s got talent" op de Amerikaanse televisie. Limburger Chris Umé bracht met zijn firma Metaphysic een jonge Elvis terug tot leven in een deepfakevideo en liet hem zingen met de juryleden van de talentenjacht. Morgenochtend (onze tijd) weten we of hij die finale ook gewonnen heeft.

Wat Umé en zijn bedrijf doen is, via artificiële intelligentie, iemand in een video-opname een ander gezicht geven. Daardoor kunnen ze om het even wie zo goed als om het even wat laten doen. Tijdens de halve finale van de televisietalentenjacht gooiden ze al hoge ogen met hun act waarin de mannelijke juryleden van de show via artificiële intelligentie het operanummer "Nessun dorma" brachten.

Voor de finale hebben ze een jonge Elvis Presley terug tot leven gebracht. De reďncarnatie van The King bracht een medley van zijn hits "You’re the devil in disguise" en "Hound dog" samen met deepfakeversies van juryleden actrice Sofia Vergara (die u kunt kennen als Gloria uit "Modern Family"), model Heidi Klum en producer Simon Cowell.
 
 Bekijk het filmpje  
 
Gepubliceerd: 14 september 2022, 08:20
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Sings Guitar Man