magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Laatste twee dagen voor minitrip Duitsland
 
In januari '23 reist ElvisMatters weer voor een driedaagse naar Bad Homburg. Diegenen die eerder met ons het weekend in het prachtige Steigenberger Hotel hebben bijgewoond weten dat dit een onvergetelijk weekend zal worden. Het schitterende hotel, met de prachtige en moderne kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet, en op loopafstand van vele

bezienswaardigheden in de stad, vlakbij het kuurpark, enz. zorgen ervoor dat je even kunt vertoeven op een prachtige locatie in Duitsland. Tel daarbij ook nog eens de groepssfeer tijdens zo'n reis, het programma met de concerten, tentoonstellingen, enz. en je weekend kan niet meer stuk!

Op de terugreis rijden we ook nog langs Bad Nauheim voor enkele uren, de plaats waar Elvis tijdens zijn legerdienst woonde.

ElvisMatters reist op 20 januari 2023 's morgens met een luxebus vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg. In het luxueuze Steigenberger Hotel (het vroegere Ritters Park Hotel van Elvis) overnacht je zoals Elvis Presley in Bad Homburg. Dit weekend kun je terug reizen in de tijd naar de late jaren vijftig met de exclusieve ambiance van ons hotel, een tijd die Elvis Presley beïnvloedde met zijn muziek. Op zaterdagavond een uniek concert bijwonen met Elvis’pianisr Glen D Hardin, zanger Dennis Jale, Donna Presley en nog meer. Vanad 395 euro per persoon (op basis van 2-persoonskamer). Vraag meer info of schrijf nu nog in. (Tot 15 november mogelijk).

Mail: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 12 november 2022, 18:48
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Jeroen Vanderschoot
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy