magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis: Prodigy of Sun Records voor 215 euro!
 
Twee boeken gedrukt op hoogwaardig papier zoals je gewend bent van The Elvis Files Team. 9 glossy foto's om in te lijsten, een 10-inch album met 10 nummers in de best mogelijke geluidskwaliteit en vele uren leesplezier met ELVIS: Prodigy of SUN Records.

De afgelopen jaren heeft het team rond Erik Lorentzen al grote projecten afgeleverd, en de nieuwe set is weer een mooi product om als geschenk te geven, of om in je collectie te hebben.

Het complete overzicht in woord en beeld van Elvis' geboorte tot Elvis tekende bij RCA. 800 pagina's boordevol uniek materiaal en documentatie afgewisseld met prachtige foto's.

Honderden uren onderzoek geven een totaalbeeld van de de jongen uit Tupelo die uiteindelijk de grootste entertainer aller tijden werd. In deze twee boeken zijn veel nieuwe en/of foto's van hogere/betere kwaliteit terug te vinden. Je zult versteld staan van de massa informatie die aan het licht is gekomen via krantenartikelen, via degenen die Elvis in de loop der jaren bevriend zijn geraakt en nog veel meer info. Dit project is geen fotoboek maar een prachtig naslagwerk van dag tot dag.

De set komt in de eerste helft van december uit. Koop nu je set bij ShopElvisMatters aan 215 euro, INCLUSIEF VERZENDING naar BelgiŽ, Nederland en Duitsland.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 24 november 2022, 18:22
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - All Shook Up