magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Viva Las Vegas 2023
 
Op 27 september 2014 was Bouke en de band voor het eerst te gast in de mooie 040-zaal in het Van der Valk Hotel te Eindhoven voor VIVA LAS VEGAS. We wilden de typische sfeer nabootsen zoals de showroom van het International/Hilton Hotel in Las Vegas, waar Elvis honderden uitverkochte shows deed. De prachtige 040-zaal is ideaal voor dit plaatje: artistieke kroonluchters, tafels met luxe-zitplaatsen en overal een goed zicht op het podium om er de muzikanten aan het werk te zien!

Na ZEVEN (!) succesvolle edities volgt VIVA LAS VEGAS 2023 in september van dit jaar weer!

Goed nieuws! Op 9 september 2023 zal deze show terug plaatsvinden in Eindhoven. De afwezigen hebben ongelijk, want de eerdere bezoekers van deze concerten boeken telkens snel hun kaartje voor een volgende editie. Wees er dus snel bij! Bezoekers zullen zich meteen wanen in de sfeer van de grote Las Vegas Shows. Bouke Live, met ElvisMatters Band en groot orkest, met showballet!

Tickets kosten slechts 47 euro (+ 2 euro reservatiekosten) voor een ONVERGETELIJKE avond, boordevol Elvis songs, maar ook van andere Las Vegas-iconen zoals o.m. Tom Jones Ún een Vegas Medley. De ticketverkoop start zaterdag 28 januari 2023 om 10.00 uur.
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 25 januari 2023, 19:41
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Fun In Acapulco