magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Austin Butler krijgt Oscarnominatie en verwijst naar Lisa Marie
 
Na het winnen van de Golden Globe Award voor ‘beste acteur in een dramafilm’ voor zijn vertolking van ‘The King of Rock and Roll’ in ‘Elvis’, heeft Austin Butler (31) nu ook een Oscarnominatie beet. Maar het plotse overlijden van Lisa Marie Presley, de enige dochter van Elvis, overschaduwt het feestgedruis. “Ik wou dat zij en Elvis hier waren om dit alles mee te ervaren”, vertelt hij openhartig aan ‘The Hollywood Reporter’.

Na de bekendmaking van de Oscarnominaties, sprak Butler openhartig met ‘The Hollywood Reporter’. “Deze rol voelde voor mij als het beklimmen van een onmogelijke berg", stak hij van wal. “Er waren veel valkuilen, waardoor ik me stap voor stap op alles concentreerde. Maar het belangrijkste voor mij was om het leven van deze man en zijn gezin te eren. En dat is waarom die momenten waarop Lisa Marie en Priscilla (de grote liefde van Elvis Presley nvdr.) de film te zien kregen en ik ze daarna voor het eerst zag... Niets dat ik zou doen zou dat ooit kunnen overtreffen. En vooral met Lisa Marie die hier niet bij ons is. Ik wou dat ze hier was om vandaag met ons te vieren. Ik weet van alle keren dat we samen hebben gevierd, hoe we het vandaag zouden gevierd hebben. En weet je, ik wou dat zij en Elvis hier waren om dit alles mee te ervaren.”

Hij herinnert zich bovendien nog erg goed hét moment nadat Lisa Marie de film ‘Elvis’ voor het eerst te zien kreeg. “Niets is te vergelijken met dat moment dat ik in haar ogen keek nadat ze de film voor het eerst zag en ze me vertelde hoeveel het voor haar betekende. Dat zal ik voor de rest van mijn leven echt koesteren.”
 
 
Gepubliceerd: 25 januari 2023, 19:38
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Easter Special