magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Singlekamer vrijgekomen voor Elvis in London
 
Op 31 oktober 2023 strijkt het Royal Philharmonic Orchestra neer in de schitterende O2 Arena in London voor The Very Best of Elvis. Wie ooit de shows met dit orkest en Elvis op groot scherm gezien heeft weet dat dit kippenvelmomenten zijn. ElvisMatters is dé fanclub voor fans van Elvis en door fans van Elvis. De organisatie heeft ons laten weten dat er geen shows gepland staan voor Europa, daarom heeft ElvisMatters ervoor gezorgd dat je de show niet moet missen! Er zijn al tientallen fans ingeschreven. Wacht niet en schrijf je vandaag nog in en reis met ons mee naar London!

Op 31 oktober 2023 staat de allernieuwste productie van Elvis Presley Enterprises in de O2 Arena in Londen en jij kan daar bij zijn.

ElvisMatters heeft tickets en neemt je mee naar deze nieuwste topproductie. Wij bieden rondom het bezoek aan dit concert een arrangement aan waarmee je een onvergetelijke trip naar Londen kan maken.

BEZOEK HET CONCERT EN REIS MEE NAAR LONDEN

Je vertrekt in de ochtend van 31 oktober met de Eurostar vanuit Brussel naar het centrum van Londen. Bij aankomst heb je de gelegenheid je bagage in het hotel onder te brengen en op eigen gelegenheid het centrum in te trekken en Londen te verkennen.

Aan het eind van de middag vertrekken we naar de O2 Arena voor het concert. Na het concert keren we gezamenlijk weer terug naar het hotel. De volgende dag heb je tot laat in de middag de tijd om Londen verder te verkennen voordat je weer richting Brussel vertrekt.

We hebben inmiddels meer dan 80 (!) inschrijvingen. Er is nog een singlekamer vrijgekomen voor 460 euro.

Wat krijg je hiervoor:

- Een ticket (1e rang) voor The Very Best of Elvis op 31 oktober 2023 in de O2 Arena

- Comfortabel vervoer met Eurostar vanuit Brussel naar het centrum van London. Vertrek 31 oktober en terugreis op 1 november.

- Een overnachting in singlekamer in een middenklasse hotel in het centrum van London

- Metrokaart met tegoed voor twee dagen

RESERVEER VANDAAG NOG JOUW PLAATS

Dit kan door een email te sturen naar: jeroen@elvismatters.com of michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 16 maart 2023, 20:20
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - The Wonder Of You