magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Laatste TCB Weekend in Bad Homburg
 
In januari 2024 is er weer het TCB Weekend in Bad Homburg, waar ElvisMatters steeds aanwezig is met vele fans en deelnemers van deze minitrip. Zoals iedere editie wordt het weer een gezellig weekend met de aanwezige gasten en muzikanten. Het is het allerlaatste TCB Weekend dat in Bad Homburg zal plaatsvinden dus mis dit niet.

ElvisMatters reist op 19 januari 's morgens met een luxebus vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg. In het luxueuze Steigenberger Hotel (het vroegere Ritters Park Hotel van Elvis) overnacht je zoals Elvis Presley in Bad Homburg. Dit weekend (19-21 januari 2024) kun je terug reizen in de tijd naar de late jaren vijftig met de exclusieve ambiance van het hotel, een tijd die Elvis Presley beïnvloedde met zijn muziek. Leden van de originele begeleidingsband zijn er dat weekend te gast, samen met zanger Dennis Jale. Ook Elvis’ pianist Glen D Hardin is weer van de partij. Schrijf je nu in en beleef dit weekend samen met ElvisMatters! De inschrijvingen lopen vlot binnen, dus mis deze kans niet!

TCB-WEEKEND PAKKET:

- busreis per luxueuze autocar vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg

- 2 overnachtingen (op basis van 2-persoonskamer) inclusief ontbijtbuffet in het Steigenberger Hotel Bad Homburg

- op vrijdagavond een receptie met mousserende wijn en meet & greet met de "Original Musicians of Elvis"

- Zaterdag en zondag kan je gedurende de hele dag door de exclusieve tentoonstelling met originele Elvis Presley-stukken bezoeken, evenals shopstands

- Op zaterdagavond bijwonen van het live-concert (inclusief concertticket twv 95 euro) met de "Original Musicians of Elvis"

- Op zondag bijwonen van gospelconcert met o.m. Terry Blackwood

- Gratis toegang tot de fitnessruimte van het hotel, waaronder een sauna en stoombaden.De prijs voor dit pakket bedraagt 395 euro per persoon, op basis van tweepersoonskamer. Voor een singlekamer betaal je een toeslag van 115 euro.Schrijf je vandaag nog in via jeroen@elvismatters.com

 
 
Gepubliceerd: 06 september 2023, 18:30
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Loving You